17-08-06

Harry Potter-acteur ziet sterfscène wel zitten

Acteur Daniel Radcliffe, beter bekend als Harry Potter uit de gelijknamige films, vindt het een opwindend idee dat de Potterreeks zou eindigen met een sterfscène. Vooral dan als de tovenaarsheld zélf zou sterven. “Volgens mij is het de enige manier om de slechte tovenaar Voldemort te verslaan. Als Harry sterft, sterft Voldemort misschien ook door de sterke band die er tussen hen bestaat.” Het bericht stond te lezen in de Britse krant Daily Record.

Sterven
Sinds JK Rowling, de schrijfster van de Potterboeken, zich liet ontglippen dat ze enkele personages wel ‘moest’ laten sterven, wordt druk gespeculeerd over wie ze bedoelt. Gezien haar recente uitlatingen dat ze ‘begrijpt waarom schrijvers hun helden laten sterven’, worden de vermoedens steeds sterker.

Verrassing
Toch moet er niet overhaast gedacht worden Rowling is er een meester in de fans om de tuin te leiden en ze te verrassen. En dan is er ook nog dat ene zinnetje in de Potterboeken: “De ene kan niet leven als de andere niet sterft.”

13:41 Gepost door C-line in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: harry potter |  Facebook |

Commentaren

als rasechte HP-Fan volg ik enkele fora en sites, om mee te zijn met nieuwe theorieën en ideeën. Ikzelf zou het heel erg jammer vinden moest Harry sterven. Dan is hij met moeite 18 geworden, verloor hij zijn ouders als baby, zijn peetvader als tiener, hij heeft een moordenaar achter zich aan zitten, en een troep dooddoeners willen maar al te graag al zijn vriend(inn)en onder de graszoden Avada Kedavra'en. Die jongen verdient een beetje geluk na zo'n zware jeugd!

Maar helaas... 'k Verdenk Rowling er ook van dat ze Harry wel eens zou kunnen laten sterven. Tenslotte heeft ze het verhaal uitgedacht in een zwarte periode in haar eigen leven...

Gepost door: Manlome | 20-08-06

De commentaren zijn gesloten.