25-08-06

29-jarige maagd zoekt man

Een 29-jarige Amerikaanse vrouw is op het internet op zoek naar een man die haar voor haar dertigste verjaardag kan ontmaagden. Sarah DiMuro, die les volgde op een meisjesschool- en universiteit, hoopt dat de lezers van het online tijdschrift Jane haar aan een man kunnen helpen voor 7 november.

Blog
De aantrekkelijke blondine zoek een "vriendelijke, goedruikende en grote kerel'. De lezers kunnen potentiële kandidaten aanbrengen, waaruit de vrouw haar keuze mag maken. De vrouw zal met enkele van die mannen een afspraakje maken, en de lezers van alle ontwikkelingen op de hoogte houden via een blog.

Sarah kuste voor het eerst een man toen ze 23 jaar was. "Ik ben een beetje nerveus ja. Ik ben nog nooit all the way gegaan, omdat het niet goed voelde. Maar sinds kort voel ik paniek omdat ik besef dat ik 30 jaar word en nog nooit seks gehad heb," aldus DiMuro. "In een eerste instantie reageren kennissen geschokt, maar daarna kijken ze uit naar mogelijke mensen om me aan te koppelen." De vrouw heeft al een afspraakje gehad met Lucky, en hoewel de twee goed overweg konden, waren er volgens Sarah geen vonken.

13:50 Gepost door C-line in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: maagd |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.