04-01-07

Huwelijksproblemen voor Henin?

Justine Henin schrapt haar Australische tour. Geen Australian Open dus voor onze Sportvrouw van het Jaar. Dat heeft John Lindsay, organisator van het toernooi van Sydney, bekendgemaakt. "Henin haakt af om persoonlijke redenen", zegt Lindsay. 'Juju', het nummer één van het vrouwentennis, speelde vorig jaar nog de finale van het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar. Daarin gaf ze met buikkrampen op tegen Amélie Mauresmo.

Henin neemt dus ook niet deel aan het toernooi van Sydney, dat zondag van start gaat en ze vorig jaar nog op haar naam schreef. Vrijdag zou Henin met een officiële mededeling voor de dag komen, maar volgens de organisatoren haalt Henin "persoonlijke redenen" aan voor haar afzegging.

Op haar website bevestigt de wereldkampioene het nieuws: "Ik begin het nieuwe jaar met slecht nieuws", schrijft Henin. Om familiale en persoonlijke redenen laat ik mijn Australische tour voor wat hij is. Ik ga de kalender nog eens herbekijken en zal dan bepalen wanneer ik terugkom in het circuit. Ik bedank iedereen om de keuzes die ik in mijn privé-leven maak, te respecteren."

14:32 Gepost door C-line in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: henin |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.