10-01-07

'Overleden' oma staat plots voor de deur

Een Oostenrijkse bejaarde vrouw, die het vreemd vond dat haar familie haar op Kerstmis geen bezoekje bracht in het ziekenhuis, heeft de schrik van haar leven beleefd. Toen ze op eigen kracht naar huis trok om uit te vissen wat er aan de hand was, bleken alle gezinsleden druk bezig met het regelen van haar... begrafenis.

De 64-jarige Herzlinde Eissler werd met maagklachten opgenomen in een ziekenhuis in Mistelbach. Toen zoon Leopold haar net voor Kerstmis wilde bezoeken, kreeg hij te horen dat ze onverwacht overleden was. Geen haar op zijn hoofd dat toen had kunnen denken dat het hospitaal een gruwelijke flater beging door de naam van zijn moeder te verwarren met die van een andere patiënte.

"Ik weet niet of ik nu blij moet zijn of niet. Mijn moeder is razend omdat het ziekenhuis zo'n blunder beging", aldus Leopold. "Nu snappen we tenminste waarom we haar stoffelijk overschot niet mochten groeten. Het was een schok voor ons toen ze plots voor de deur stond. We waren net allemaal in het zwart gekleed en druk bezig met de voorbereidingen van de begrafenis."

16:34 Gepost door C-line in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: oma |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.